Plantencentrum Hoveniersbedrijf Plantenkwekerij
Bitswijk 14b 5401 JB Uden Tel. 0413 - 26 09 37
    
   Kees de Jong
   Plantencentrum
   Hoveniersbedrijf
   Plantenkwekerij
   Espalier
   Collectie Hederea
   Contact

Espalier


Espalier is een online calculatieprogramma. Dit computerprogramma is speciaal ontworpen voor hoveniers. Hovenier Kees de Jong bedacht het programma op zo'n manier dat u makkelijk en overzichtelijke controle houdt over uw administratie. In één oogopslag kunt u ziet waar u uw winst laat liggen.

Het uitgangspunt is dat iedere kleine ondernemer de hele dag bezig is om zijn bedrijf en de daarin lopende projecten te laten draaien. Om in de avonduren nog even een offerte te kunnen maken. En hierbij ook de lopende projecten goed bij te houden.

Het programma voorziet in relatiebeheer, maken van calculaties waaruit offertes en aanvullende documenten worden gegenereerd. Hieruit kunnen de projecten worden aangemaakt die op een eenvoudige wijze worden nagecalculeerd tot hetzelfde niveau als de voorcalculatie. Als laatste worden uit de voor- of nacalculatie de facturen gegenereerd. Deze facturen kunnen op verschillende manieren naar de boekhouding worden geëxporteerd.

Het ontwerp van het programma is er op gericht dat het voor iedereen eenvoudig te bedienen is, met goed kijken en mogelijk wat proberen kan iedereen er mee werken. Doordat de invoer flexibel is gelaten, kan iedereen het tot op zekere hoogte naar zijn eigen hand zetten. En dit laten aansluiten bij de al bestaande manier van werken in zijn bedrijf.

Voor meer informatie kunt u terecht op
www.espalier.nl